Communicatie

De leden van BC Weert '67 worden op de hoogte gehouden door middel van verschillende media. Namelijk:

  • De website
  • Facebook
  • 't Shuttelke (Clubblad)
  • E-mail/post
  • Pamfletten in de sporthal

De website is in principe het meest actueel. Het belangrijkste nieuws verschijnt in een nieuwsbrief die per e-mail wordt verstuurd, ook worden enkele exemplaren altijd in de sporthal opgehangen. Deze nieuwsbrief verschijnt in principe maandelijks na een bestuursvergadering. Wilt ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijft u zich dan in door een e-mail te sturen naar secretaris@bcweert67.nl en dan zult u deze ook periodiek ontvangen. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen dient u ook een e-mail naar secretaris@bcweert67.nl te sturen, er is namelijk geen automatische uitschrijving.
De nieuwsbrief is ook onder de downloads terug te inden, samen met alle andere nieuwsbrieven uit het verleden.

Soms zijn er enkele belangrijke mededelingen dat deze in een aparte e-mail worden verzonden, al dan niet aan een specifieke groep. Verder is het bestuur ook altijd goed per e-mail bereikbaar mochten er vragen zijn.

Blijf ook op de hoogte via Facebook! Vraag Naomi Pattinaja, Maike Steuten of Sam Fiers om lid te worden van de (afgeschermde) BC Weert '67 Facebook-groep. Wil je graag iets melden of plaatsen op de website of op Facebook, neem dan contact op met Naomi via newsfeed.bcweert67@outlook.com.

Jaarlijks verschijnt er ook een clubblad omstreeks maart/april met informatie over de ALV.
Tot slot worden er regelmatig pamfletten in de sporthal opgehangen met bepaalde aankondigingen.

Benieuwd naar competitie- en toernooiuitslagen? Kijk op http://badmintonnederland.toernooi.nl/, kies in de zoekbalk de optie speler en vul vervolgens de naam van de betreffende speler in om zijn of haar info te bekijken.