Kantine

Onze kantine

Na afloop van de speelavonden is de kantine van sporthal Boshoven geopend voor een drankje en een hapje. Leden, gasten en ouders kunnen hier terecht voor een glaasje fris, biertje of gewoon een lekker kopje koffie.

Vanaf september 2016 exploiteren wij onze kantine als BC Weert’67 zelf. We hebben hiervoor vrijwilligers in de vorm van Sleutelbeheerders (dag verantwoordelijke) en Inkopers. Leden en andere regulieren bezoekers betalen met muntjes. Mindere regulieren bezoekers kunnen bij ons ook gewoon een drankje of hapje pinnen zonder muntjes te kopen. Wij accepteren geen cash geld t.b.v. de veiligheid van onze leden en vrijwilligers. Tijdens toernooien maken wij echter een uitzonder.

Ook op de zondagochtend en tijdens onze toernooien is de kantine rond 11:00 uur open. Naast een diversiteit aan warme dranken, fris, bieren en wijn hebben wij ook de nodige (kleine) versnapperingen op het meneu! Een uitstekende gelegenheid om de medespelers en -speelsters te leren kennen!

De kantine van BC Weert'67 vormt daarnaast ook het decor van andere activiteiten van BC Weert '67, zoals prijsuitreikingen, de barbecue, feestavonden, vergaderingen en speelt natuurlijk een centrale rol in onze 50 jarige jubileum seizoen; 2016 - 2017!

Voor meer info over onze kantine en hoe het in zijn werk gaat, klik hier; http://www.bcweert67.nl/downloads en kies het kopje kantine!