Locatie/Route

Badmintonclub Weert '67 speelt in sporthal Boshoven, Vrakkerveld 2 te Weert.

Routebeschrijving

Vanuit de richting Eindhoven:
Neem afslag 38 (Weert-Noord) op de A2. Aan het einde van de afrit rechts. Bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf, vervolgens de eerste weg links. Daarna de eerste weg rechts en dan doorrijden tot u op de parkeerplaats van Sporthal Boshoven uitkomt.

Vanuit de richting Maastricht:
Neem afslag 39 (Nederweert) op de A2. Aan het einde van de afrit links. Eenmaal in Weert, rechtdoor blijven rijden. Bij de eerste rotonde rechtdoor, vervolgens de eerste weg links. Daarna de eerste weg rechts en dan doorrijden tot u op de parkeerplaats van Sporthal Boshoven uitkomt.

Vanuit de richting Nederweert/Venlo:
Volg de N275 richting Weert. Eenmaal in Weert, rechtdoor blijven rijden. Bij de eerste rotonde rechtdoor, vervolgens de eerste weg links. Daarna de eerste weg rechts en dan doorrijden tot u op de parkeerplaats van Sporthal Boshoven uitkomt.

Vanuit de richting Roermond:
Volg de N280 richting Weert. Eenmaal in Weert, bij de eerste stoplichten rechts. Vervolgens bij de rotonde, stoplichten en rotonde rechtdoor en bij de laatste stoplichten links. Bij de eerste rotonde rechtdoor, vervolgens de eerste weg links. Daarna de eerste weg rechts en dan doorrijden tot u op de parkeerplaats van Sporthal Boshoven uitkomt.

Vanuit de richting Stramproy/Maaseik:
Volg de Maaseikerweg tot in Weert. Ga hier bij de eerste stoplichten linksaf. De twee volgende stoplichten rechtdoor (alle rotondes ook rechtdoor). Na de tweede stoplichten de eerste weg rechts, direct weer rechts en dan doorrijden tot u op de parkeerplaats van Sporthal Boshoven uitkomt.

route

route