Nieuws

4 dagen 18 uur geleden
Aan iedereen die meegaat naar Toverland!
Over een week is het zo ver, we gaan eindelijk naar Toverland! Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt staan hier onder nog even een paar belangrijke dingen op een rijtje.

We verzamelen om 9.00 uur bij sporthal Boshoven. 
Doe je ... Lees meer
4 dagen 19 uur geleden
Hallo jeugdleden!
Afgelopen vrijdag zijn de inschrijfformulieren voor het jeugdkamp 2018 uitgedeeld in de sporthal. We gaan dit jaar op 8, 9, en 10 juni naar het zonnige zuiden. Hier gaan we het hele weekend o.a. leuke (bos)spellen doen, sterke verhalen rond het... Lees meer
1 week 18 uur geleden
De meivakantie komt er al weer aan! Dit betekent gewijzigde zaaluren.
Woensdag 2 mei en vrijdag 4 mei is dit 19:00 - 22:30. Hierbij is er maar 2/3 van de zaal beschikbaar vanaf 22:00.  De training op woensdag van 17:30 - 19:00 vervalt hierbij dus!
Op koningsdag is er geen hal beschikbaar, dus... Lees meer
3 weken 2 dagen geleden
Goede avond leden,
Woensdag avond 4 april delen we, bij uitzondering, de kantine met de BAL. Zij organiseren dan een Arbitrage Café van +/- 19:00 - 22:00u.
Wij kunnen echter gewoon gebruiken maken de kantine en de normale faciliteiten. Het zal alleen iets drukker zijn dan normaal.
Sportieve Groet,... Lees meer
3 weken 2 dagen geleden
Hallo badmintonners!
Vrijdag 13-04 en 15-06  zullen er van half 9 tot half 10 cliënten van het GGZ komen badmintonnen. Vanuit het programma 'met elkaar in beweging' van Punt Welzijn komen ze een gezellig avondje spelen! Hierbij zullen zij gebruik maken van de de voorste en de middelste baan.
Net... Lees meer
1 maand 1 week geleden
Eind februari hebben we de vrijwilligers- avond aangekondigd. Deze vindt plaats op zaterdag 14 april, inloop vanaf 17:30u. 
De vrijwilligers- avond is inclusief diner en een drankje. Zoals aangekondigd worden vrijwilligers altijd persoonlijk uitgenodigd per mail. Deze mails zijn... Lees meer
1 maand 2 weken geleden
Beste leden,
Heb jij je al opgegeven voor het uitje naar toverland? Nog niet? Wees dan snel! Vrijdag is de uiterlijk aanmeld datum!
Formulier kwijt? Geen probleem! In de bijlage kun je het formulier vinden, zodat je deze kunt inleveren!
 
Tuurlijk wil jij mee! Dus wees snel en lever je aanmelding... Lees meer
1 maand 3 weken geleden
Vrijwilligers bedankt, vooraankondiging!
Eerder dit seizoen heeft het bestuur besloten de vrijwilligersavond te verplaatsen. Toen hebben we als conceptdatum zaterdag 14 april genoemd. Deze datum is het ook geworden. Hierbij de aankondiging nogmaals:
Zonder vrijwilligers... Lees meer
1 maand 3 weken geleden
1 maand 3 weken geleden
Op 17 en 18 februari jl. vond in Roermond het Limburgse Jeugdkampioenschap 2018 plaats.
BC Weert ’67 was met veel kinderen vertegenwoordigd: Daphne Scheenen, Romy Kuipers, Gwen Vereijken, Kirsten Schepers, Maud Sniekers, Rick Meulensteen, Jordan Claes, Tijn Kooijman, Stan Koolen, Jermo Vereggen en... Lees meer

Pagina's