Nieuws

Start buitentraining 18+

Beste leden, ouders en verzorgers,

Afgelopen week zijn wij gestart met de buitentrainingen voor de jeugd t/m 18 jaar. Dit is erg leuk en succesvol. Vanuit de overheid mag er vanaf 11 mei 2020 door iedereen weer buiten gesport worden en dat betekend dat wij ook voor iedereen boven 18 jaar het buitensporten willen gaan aanbieden. De training zal aansluitend plaatsvinden aan de training voor de jeugd en starten op woensdag 20-05-2020. De training zal met name gericht zijn op conditie, kracht en snelheid. Mocht het windstil zijn dan kan er wellicht nog een shuttle geslagen worden. Echter de ervaring leert dat deze kansen helaas zeer klein zijn.

Hieronder vinden jullie de praktische informatie:

Wie:                                      Iedereen vanaf 18 jaar, dus zowel competitiespelers als recreanten.

(met in acht neming van de 1,5 m. afstand)

De training zal gegeven worden door Paul Lebesque.

Waar:                                   Sportpark St. Theunis  – veldje van de handboogvereniging      

Ringbaan-West 15
6006NJ Weert

Wanneer en hoe laat:   Woensdag 20.05-21.05.

                                               Vrijdag 20.05-21.05

Om te voorkomen dat de jeugd en 18+ groep elkaar doorkruist vragen wij jullie om 10 minuten van te voren aanwezig te zijn, dus om 19.55. Jullie moeten dan wachten onder de overkapping op het veldje van de handboogvereniging op een gepaste afstand van 1,5m van elkaar.

Parkeren en looproute: Zie bijlage looproute.

Houd afstand en blijf niet op de parkeerplaats rondhangen.

Wanneer gaat de training niet door: Bij regen en onweer, zelf dit in de gaten houden, hierover wordt                                               niet gecommuniceerd.
                                               Bij minder dan 6 aanmeldingen. Jullie zullen dan wel een mail ontvangen over                                               het vervallen van de training.

Maatregelen i.v.m. corona:

Uiteraard moeten wij ons ook aan een aantal afspraken houden om verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Hiervoor hebben wij de geldende regels die op onze vereniging van toepassing zijn samengevat. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de regels die de gemeente Weert stelt en de adviezen die Badminton Nederland kenbaar heeft gemaakt in een protocol. Al deze regels en adviezen zijn gebaseerd op de maatregelen van het RIVM.

Zie voor de regels de volgende bijlagen:             Protocol van binnen naar buitensport BC Weert’67

                                                                                              Poster_Sporters

Wij vragen jullie nadrukkelijk om deze regels van te voren te lezen en op te volgen.

Wanneer je milde klachten hebt vragen we je om thuis te blijven.

Trainers zullen ook thuis blijven als zij milde klachten hebben, er wordt dan gekeken voor een oplossing of wij laten op tijd weten als de training niet door kan gaan.

Wij hopen natuurlijk dat iedereen vanaf 18 jaar mee gaat doen met de trainingen. Wij vragen wel nog van jullie om je op te geven via bestuur@bcweert67.nl zodat wij een beeld krijgen van hoeveel leden we kunnen verwachten.


Wij gaan er vanuit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over de gang van zaken. Mochten er nog vragen zijn kunnen jullie mailen naar bestuur@bcweert67.nl , wij proberen je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden.


Met vriendelijke groet,

Het Bestuur
BC Weert’67
Rebecca, Maike, Bas, Brian, Sam & Tom