Vrijwilligers gezocht voor de kantine tijdens toernooi 6 en 7 april !!

Gepubliceerd: 
5 maanden 3 weken geleden

Beste leden en ouders van BC Weert’67,

Zoals velen van jullie weten vindt in het weekend van 6 en 7 april het Weert toernooi plaats. Net als vorig jaar zal er zowel door jeugd als door senioren gespeeld worden. Om de spelers en toeschouwers te voorzien van een hapje en een drankje zullen we als vereniging extra energie en tijd steken in het uitbaten van onze kantine. Er hebben zich al een groot deel enthousiaste vrijwilligers opgegeven. Echter hebben we nog niet genoeg om een dekkend schema te maken.

Vandaar de oproep aan alle leden en ouders; heb je zin en tijd om een (dag)deel mee te helpen? Geef je dan op door te mailen naar samfiers@hotmail.com. Opgeven graag voor zaterdag 12 maart.

Mocht je beperkt tijd hebben; geen probleem. We zoeken vrijwilligers voor verschillende dagdelen op zowel de zaterdag als zondag. Geef dit ook even aan bij je aanmelding!

Goed om te weten is: ook als je nog nooit een kantine dienst gedraaid hebt kun je gewoon meehelpen. Ik maak de indeling zo dat je altijd met een ervaren persoon achter de bar staat en we spreken vooraf het assortiment en de werkzaamheden door.

Mocht je nu niet meedoen aan het toernooi (dat is natuurlijk het belangrijkste  :) ), komt dan gezellig helpen in de kantine!

Alvast bedankt! Hopelijk kunnen we net als vorige jaar weer een leuke groep bijeen krijgen.

Sportieve groet,

Sam Fiers, namens het bestuur.