Vrijwilligers bedankt, uitnodiging!

Gepubliceerd: 
6 maanden 4 weken geleden

Beste ouders en leden,

Na de vooraankondiging zijn gisteren allen uitnodigingen voor de vrijwilligersavond verstuurd. De aanmeldingen lopen lekker binnen! Mocht je deze mail nu niet ontvangen hebben (je zult net zien dat die in je spambox zit, je een foutief email hebt doorgeven of wij een foutje hebben gemaakt op onze vrijwilligerslijst) en je bent vrijwilliger geweest afgelopen seizoen? Laat dan alsjeblieft van je horen! We vinden het belangrijk dat alle vrijwilligers bedankt worden voor hun werk voor de vereniging en willen dus ook echt niemand overslaan. Vandaar dit extra algemene bericht.

-----------------------------------------------------

Originele uitnodiging:

Beste vrijwilliger,

Hierbij wil het bestuur van BC Weert'67 je van harte uitnodigen voor de vrijwilligersavond van zaterdag 4 mei aanstaande. Op deze avond bedanken we alle leden die een vrijwilligers taak hebben vervuld in het huidig seizoen (2018-2019).

Zoals eerder geschreven in de vooraankondiging zochten we nog een locatie voor deze avond omdat de kantine niet beschikbaar is. Ondertussen hebben weten te regelen dat de vrijwilligersavond plaatsvind bij Ton Tindemans thuis op Laar. Om precies te zijn de Rietstraat 49. Hier zijn we Ton ontzettend dankbaar voor! De avond is inclusief BBQ en vanaf 17:00 uur ben je welkom. Om de clubkas niet volledig te plunderen vragen wij wellicht een kleine bijdrage aan de deelnemers. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen. Ter indicatie mag je rekening houden met +/- €5.00. We sluiten de avond af rond 22.30u.

Goed om te weten! We realiseren ons dat 4 mei ook de nationale dodenherdenking is. Hier houden we dus uiteraard rekening mee, in de vorm van 1 minuut stilte om 20:00u.

We willen graag twee dingen van je weten:

  1. ben je aanwezig bij de vrijwilligers- avond van za 4 mei?
  2. ben je ergens allergisch voor of lust je iets specifieks niet?

Beantwoord deze mail (samfiers@hotmail.com ) of stuur mij anderzijds een berichtje om je aan te melden. Graag altijd een bericht zodat ik de aanmelding bij kan houden.

Als bestuur hopen wij op een grote opkomst en kijken wij uit naar een bijzonder gezellige avond!  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; zonder vrijwilligers geen vereniging! 

Hartelijk bedankt voor uw bijdragen en hopelijk tot de 4 mei!

Leven het verenigen!

Sam Fiers namens het bestuur van BC Weert '67

-----------------------------------------------------