Nieuws

Sponsorkliks

By 28 november 2019 Geen reacties

Beste leden,

Graag jullie aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren via sponsorkliks ! 

Sponsorkliks is een website die commissies krijgt van websites waar je online bestellingen kunt doen. Van deze commissies geven zij 75% aan verenigingen die aangesloten zijn. Doe je een online aankoop, dan kun je daarmee onze eigen vereniging sponsoren zonder dat je hiervoor extra betaald!

Hoe werkt het?

  1. Als je online iets gaat bestellen ga je eerst naar https://www.sponsorkliks.com/
  2. Je geeft aan welke vereniging je wilt sponsoren(BC Weert’67) Rechts bovenin komt dan ons logo te staan.
  3. Je zoekt het logo van de website waar je de online aankoop gaat doen en klikt hierop. Je wordt nu doorgelinkt naar deze website.
  4. Je regelt je online bestelling op dezelfde manier als altijd en je sonsort de vereniging zonder dat dit veel tijd ein beslag neemt of het geld kost!

Er zijn ontzettend veel webwinkels die zijn aangesloten bijsponsorkliks: Bol.com, Booking.com, Coolblue, Thuisbezorgd.nl en nogheel veel meer! Neem eens een kijkje op de website om te kijken welkewebwinkels er nog meer aangesloten zijn.

In het kort:

Elke aankoop bij een van deze webwinkels via sponsorkliks levert de club een commissie op terwijl je gewoon dezelfde prijs betaalt, het kost dus niets extra! Het neemt niet veel tijd in beslag en je hoeft jezelf nergens aan te melden. 

Bestel bijvoorbeeld de volgende keer een pizza op Thuisbezorgd.nl via Sponsorkliks en dan levert dat extra geld op voor de club.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Bijdragen aan onze mooie vereniging was nog nooit zo makkelijk!