Nieuws

Belangrijke zaken binnen de vereniging

By 9 februari 2020 Geen reacties

Beste leden,

Hierbij weer een update omtrent belangrijke zaken binnen de vereniging.

Clubkampioenschappen

Zondag 16 februari vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen weer plaats voor alle leden van de club. Opgeven kan tot zondag 9 februari. Je kunt je opgeven voor alle drie de onderdelen, waarbij we zo veel mogelijk volgens de competitie-indeling spelen. Het opgaveformulier is te vinden op de website, je kan je opgeven bij een van de trainers of bij Tom van den Bercken.

Sponserkliks

De sponsorkliks opbrengsten van BC Weert’67 zijn tot op heden: € 176,90 !?? Via de website van BC Weert’67 (https://www.bcweert67.nl/) kun je gemakkelijk en snel naar de sponsorkliks site om vervolgens je webwinkel te kiezen. Zie de afbeelding.

Sponsor tip:

Zorg dat het bedrijf waar je werkt (of je eigen bedrijf) haar inkopen zoals kantoorartikelen via de Sponsorkliks pagina van BC Weert’67 doet. Als je dat doet, laat het even weten! Dat is namelijk wel een vermelding waard!

JRT RTC Toernooi BC Weert

Op 4 en 5 april vindt ons jeugd- en seniorentoernooi weer plaats. De inschrijvingen gaan binnenkort open via badmintonnederland.toernooi.nl. Naast dat we iedereen motiveren om mee te doen aan dit toernooi, zijn we ook weer op zoek naar medewerkers voor de kantine. Lijkt het je leuk om een of meerdere dagdelen te helpen in de kantine, laat dit dan vooral weten aan Sam Fiers.

Update kantine
Het bestuur is in gesprek met de gemeente omtrent de wijze van uitbaten van de kantine. Omdat het drankenpotsysteem het beste aansluit bij onze huidige werkwijze, stelt de gemeente voor dit te blijven hanteren. Onze buren van de BAL gaan de kantine proffesioneel uitbaten en gaan daarom ook een huurovereenkomst sluiten en een horecavergunning afnemen. De proffesionalisering van de kantine is verder uitgebreid waarbij de sleutelbeheerders een Instructie Verantwoord Alcohol Schenken gaan volgen. De nieuwe werkwijze is bekend bij alle sleutelbeheerders, dus bij vragen kun je zeker terecht bij een van hen of bij het bestuur. Bas en Sam benaderen de sleutelbeheerders hier nog voor. De cursus is relatief simpel en kost ongeveer 15 min.

Competitie

Aanstaande zondag vindt de laatste competitiewedstrijd plaats. Alle teams hebben ontzettend hun best gedaan en daar willen we ze dik voor bedanken. Dit weekend wordt er nog hard gestreden voor belangrijke plaatsen, en kijkend naar het komend seizoen vinden er van maart inventarisatiegesprekken plaats voor de teamindeling.

Taken penningmeester

Na het aftreden van Roy Smits als penningmeester, hebben alle bestuursleden de taken van hem over genomen. Ieder bestuurslid heeft het volgende takenpakket gekregen:
Kantine: Sam Fiers
Sponsoring: Brian Reulen
TC: Tom van den Bercken & Rebecca Wolters
Activiteiten/Evenementen: Maike Steuten
Contributie: Bas Tindemans
Overige: Bas Tindemans

Dit is ook te vinden op de website binnen de communicatiepagina onder het kopje Financieel.

Openstaande vacatures

Bij deze willen nog een keer verwijzen naar alle openstaande vacatures die we momenteel hebben. Hieronder vallen onder andere de vacature voor voorzitter en penningmeester. Deze vacatures zijn te vinden op:
https://www.bcweert67.nl/contactgegevens/

Weerter Sportakkoord

Het bestuur van BC Weert is aanwezig bij de ontwikkelingen van het weerter sportakkoord. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er samengewerkt met sportend Weert en de gemeente over de vraag hoe we Weert aan het sporten krijgen. Deze ontwikkelingen hebben op de lange termijn positieve invloeden op ons als club.

Hopelijk hebben we jullie weer goed geïnformeerd waarmee alle bestuursleden bezig zijn. Als je nog vragen hebt, kun je altijd een van de bestuursleden benaderen.