Nieuws

Nieuwe maatregelen 15-03-2020

By 16 maart 2020 Geen reacties

Beste leden, ouder(s) en verzorger(s),


Afgelopen donderdag hebben wij u bericht over de sluiting van de sporthal en het stilzetten van onze badminton activiteiten t/m 31 maart. Ondertussen heeft Gemeente Weert alle sporthallen ook fysiek gesloten. Vandaag heeft er om 16:30 uur een persconferentie plaatsgevonden van de Rijksoverheid. Zij hebben hierin strengere maatregelen t.a.v. het corona virus aangekondigd die in ieder geval tot 6 april van kracht zijn. BCWeert’67 volgt ook de nieuwe maatregelen op en verlengen hierdoor onze ‘inactieve’ periode tot minimaal 6 april 2020.


Als gevolg van de nieuwe maatregelen gaat ook het BCWeert’67 JRT & RTC, dat gepland stond op 4 en 5 april, officieel niet door.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. In het geval van nieuwe ontwikkelingen met gevolgen voor de vereniging of haar activiteiten, brengen wij u op de hoogte.


Met vriendelijke groet,
Het Bestuur BCWeert’67