Nieuws

Laatste ontwikkelingen en competitie

By 28 maart 2020 Geen reacties

Beste spelers en ouders/verzorgers,

In deze onzekere tijd is dit seizoen helaas tot stilstand gekomen. Maar we zijn wel al met veel positieve hoop aan het voorbereiden op het volgende seizoen (2020-2021), waarin we hopelijk weer allemaal lekker, samen kunnen gaan badmintonnen!

In deze mail brengen we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is het tijd dat iedereen zich opgeeft voor de competitie! De trainers hebben inmiddels al bij jullie geïnformeerd naar jullie wensen voor volgend seizoen. Nu vragen we iedereen om definitief aan te geven of je wel of geen competitie gaat spelen volgend jaar! Doe dit aub voor vrijdag 10 april.

Afscheid Rob

Het eerste wat voor volgend seizoen gaat veranderen is dat we afscheid gaan nemen van Rob als trainer. We bedanken hem voor de afgelopen 6 jaar dat hij bij BC Weert ’67 training heeft gegeven!

De competitiespelers die bij Rob trainen op dit moment zullen opgevangen worden door Joris als we dit seizoen weer de sporthal in kunnen. Voor volgend seizoen werken we aan een andere oplossing.

Competitie spelen bij BC Weert ‘67

In de bijlage is een document te vinden met de naam ‘Competitie spelen bij BC Weert ‘67’. Hierin is te lezen wat het betekent om competitie te spelen en wat er van je verwacht wordt. Lees dit goed door, zodat je hiervan op de hoogte bent.

Opgeven competitie

Wij vragen iedereen (ook als je geen competitie gaat spelen) om voor vrijdag 10 april de volgende link te volgen om aan te geven of je wel of geen competitie gaat spelen in seizoen 2020-2021:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjP9wn2se1W3EttdlR_A479pyAvgNF891Y5BrjcwN-ciaPFw/viewform?vc=0&c=0&w=1

Sinds dit jaar kan je op het formulier ook aangegeven of jeugd competitie, heren competitie of gemengde senioren competitie wilt spelen. Dus in tegenstelling tot andere jaren vragen we ook de heren die herencompetitie willen spelen om zich op te geven middels dit formulier.

Heb je vragen, opmerkingen of de behoefte om nog iets te bespreken, dan kun je altijd contact opnemen met je trainer of met Rebecca (06 10434445). Mailen naar tc@bcweert67.nl kan natuurlijk ook.

Wij hopen dat iedereen zich opgeeft voor de competitie en dat we met z’n allen van 2020-2021 een top seizoen gaan maken!

Sportieve groetjes,

De technische commissie