Nieuws

Gulden Humor 2021

By 16 augustus 2021 Geen reacties

Beste leden,

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 November vindt in Sporthal Boshoven de Gulden Humor 2021 plaats! Onder het thema ´Sprookjes bestaan´ toveren de Rogstaekers Sporthal Boshoven om tot een sprookjeskasteel en hebben ze een mooi vastelaovundj programma in elkaar gezet. De organisatie van de Gulden Humor is op zoek naar vrijwilligers en BC Weert ´67 mag hieraan bijdragen!

Er zijn op vrijdagavond en op zaterdagavond vrijwilligers gezocht om te ondersteunen achter de bar. Ben je 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om dit te doen? Je kunt jezelf of een groepje opgeven door te mailen naar: bestuur@bcweert67.nl .
BC Weert  ’67 krijgt een vergoeding voor elke vrijwilliger die vanuit onze club mee doet. Zo kun je als vrijwilliger een leuke avond hebben en ook nog eens je steentje bijdragen voor de club.

Je kunt je tot uiterlijk woensdag 25 augustus hiervoor opgeven.

Feestelijke groetjes,

Het bestuur