Nieuws

Nieuwe Corona maatregelen sport per 13-11-2021

By 13 november 2021 Geen reacties

Beste leden, ouders/verzorgers, 
Op vrijdag 12-11-2021 heeft de overheid weer nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt. Voor de sport heeft dit gelukkig maar minimale gevolgen. Via deze e-mail willen we jullie op de hoogte stellen van de regels die er voor ons zijn bijgekomen. 

  1. Er is geen publiek toegestaan in de professionele- en amateursport. Trainers of coaches mogen wel aanwezig zijn zolang zij hun taak vervullen. 
    Kinderen worden bij de ingang van de sporthal afgezet en opgehaald, ouders mogen niet meer mee de sporthal in. Ouders die hun kind/team van hun kind coachen mogen tijdens de competitie wedstrijden wel de sporthal in.
  2. Sportkantines zijn vanaf 19 uur gesloten. Dit betekent dat de kantine op de trainingsavonden niet meer open zal gaan. 
    Op zondag na de competitiewedstrijd kan de kantine opengaan als er een sleutelbeheerder aanwezig is en het Corona Toegangsbewijs gecheckt is. 

We willen jullie er nogmaals op attenderen dat de QR-codes van iedereen bij de ingang van de sporthal worden gecheckt. Het checken wordt op toerbeurt gedaan door ieder lid. In de bijlage vinden jullie nogmaals het roulatieschema.Het verzoek aan iedereen: kom op de tijd, niet veel te vroeg maar ook zeker niet te laat zodat het checken van de QR-codes soepel verloopt en degene die moeten checken ook niet te veel van hun speelavond hoeven missen. 
Wij gaan er vanuit jullie zo weer voldoende geïnformeerd te hebben. Voor vragen kunnen jullie je richten tot het bestuur, in de hal of via bestuur@bcweert67.nl
Sportieve groet,

Het bestuur: Tom, Sam, Bas en Maike