Nieuws

Inventarisatie BC Weert’67 vrijwilligersdag en feestavond 25 juni

Beste leden, ouders en verzorgers,
Zaterdag 25 juni zijn we als bestuur voornemens overdag de vrijwilligersdag (als bedankje voor al het vrijwilligerswerk) en aansluitend een BBQ / Feestavond te organiseren. Voor de BBQ en feestavond kunnen we in de kantine terecht. We hebber er erg veel zin om weer met de hele vereniging in contact te komen naar al die stille maanden. Graag betrekken we ook de jeugd met een activiteit in de namiddag / avond.
Echter merken we dat veel mensen erg druk zijn nu de corona maatregelen zijn losgelaten en de zomer voor de deur staat. Om het animo en omvang van de organisatie te peilen doen we daarom deze inventarisatie.
We willen jullie allemaal verzoeken het formulier, via onderstaande link, in te vullen voor zondag 22 mei aanstaande.
Sportieve Groet, wij hebben er zin in!
Het bestuur van BCWeert’67
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAPt_RMd8wQozm3_05xLaEE5GwaqgMJuL7Qn-CaY6E1GQ7kA/viewform?usp=sf_link