Nieuws

Uitnodiging jeugdkamp

Goedemiddag beste leden/ouder/verzorgers,

Eindelijk mogen we weer op jeugdkamp! Na twee jaar het kunnen we nu (eindelijk) weer veilig op kamp gaan. Het Jeugdkamp staat gepland in het weekend van 10, 11 en 12 juni, waarbij we op vrijdag vroeg in de avond vertrekken en we op zondagmiddag weer terug zijn. De kosten voor het weekend bedragen 35,- per lid.

Wat kun je verwachten als je meegaat op Jeugdkamp?

  • Bosspellen
  • Buitenactiviteiten
  • Barbecue
  • Een kampvuur
  • Een geweldig weekend
  • En nog veel meer verrassingen!

Onderaan de mailS is het aanmeldformulier te vinden waarop jullie je kunnen opgeven, of scan de QR code om via je telefoon je aan te melden. Voor overige vragen mogen jullie ons gerust mailen naar het mailadres: bcweert67@gmail.com

Hopelijk tot op het jeugdkamp!

Groetjes

De Jeugd Commissie

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesBUI-pKNL6oCT8c1m41XGfwasPwoeScBvfW0293InYpB9Xw/viewform?usp=sf_link