Nieuws

Q&A sessie nieuwe statuten vrijdag 16 september

By 15 augustus 2022 Geen reacties

Beste (ouders/verzorgers van) leden,

Zoals eerder aangekondigd zullen we na naar aanleiding van de nieuwe wet WBTR onze statuten moeten aanpassen naar de nieuwste standaarden. Het bestuur heeft het afgelopen jaar conceptstatuten opgesteld door kritisch te kijken naar de huidige statuten, ons bestuursreglement en de huidige regelgeving. Dit hebben we laten samenvoegen door Notariaat De Tiendschuur en hier zullen we tijdens de ALV op woensdag 19 oktober over stemmen.

Van tevoren willen we alle leden inlichten over de  nieuwe statuten en jullie de mogelijkheid geven om hier vragen over te stellen. Daarom houden we op vrijdag 16 september een Q&A. Deze begint om 19:00 tot 20:00 en vindt plaats in de kantine. Bijgevoegd zijn de conceptstatuten. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan ben je dan van harte welkom. Hierna zullen de statuten gefinaliseerd worden voor de ALV.

Belangrijk om te vermelden is dat voor het wijzigen van statuten, minimaal 2/3e van alle leden aanwezig moet zijn op de ALV. Mochten we dit halen, dan volgt er nog een tweede ALV na oktober waar deze regel niet geldt.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, kun je ook altijd je vragen/opmerkingen mailen naar bestuur@bcweert67.nl.

Sportieve groeten,

Het bestuur van BC Weert ‘67