Nieuws

Aanmelden clubkampioenschappen jeugd, recreanten en senioren

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Aankomende zondag 26 mei is het weer zover: de clubkampioenschappen van BC Weert ’67. Afgelopen week is er in de sporthal een blaadje rondgegaan waar je je kon aanmelden. Hier is echter niet iedereen mee bereikt. Daarom verzoeken wij iedereen die zich nog niet heeft aangemeld voor de clubkampioenschappen een mailtje te sturen naar bestuur@bcweert67.nl of dit bij jouw eigen trainer bekend te maken.

Praktische info
Het badmintonnen duurt van ca. 09:00 tot 18:00. Er zal worden gebadmintond in 3 aparte categorieën: jeugd, senioren en recreanten. Rond 18:00 zullen we ons naar de kantine begeven waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden en er verder wordt geborreld.

Het wordt een leuke dag voor iedereen dus meld je vooral aan!

Sportieve groeten,

Gilbert en Revi
Organisatie clubkampioenschappen