Nieuws

Algemeen bericht

Beste leden, ouders en verzorgers,

De corona crisis duurt helaas onvermoeid voort. We hopen dat jullie en jullie families allemaal gezond zijn en wensen jullie veel sterkte en succes in deze vreemde en moeilijke tijd. Zoals we jullie hebben laten weten zijn ook onze badminton activiteiten gestaakt. We volgen hiermee als vereniging het advies van het RIVM en de wetgeving zoals ingesteld door de Rijksoverheid.

We weten nog niet wanneer deze crisis voorbij is en wanneer en of er dit seizoen nog gebadmintond wordt. Mocht dit seizoen de Sporthal nog open gaan dan stellen wij u hier van op de hoogte. We gaan vervolgens ook proberen zo lang mogelijk door te spelen gedurende de zomerperiode om de verloren badmintonuurtjes te compenseren en zo vroeg mogelijk starten in augustus om ons goed voor te kunnen bereiden op het nieuwe seizoen. Dit alles blijft natuurlijk onzeker en kan alleen als het echt verantwoord is. Als bestuur houden we de ontwikkelingen goed in de gaten.

Desondanks heeft het bestuur niet stilgezeten. Wij hebben vergaderd via beeldbellen en de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen zijn in volle gang. Het aanmeldformulier voor de competitie heeft iedereen ontvangen van de Technisch Commissie (TC). Ook als je jezelf al via je trainer hebt aangemeld verzoeken we je nogmaals kenbaar te maken via het formulier.

Als laatste wil het bestuur jullie graag nog aan het volgende herinneren. Ondanks dat onze badmintonactiviteiten stil liggen is er nog steeds de mogelijkheid om de vereniging een handje te helpen. Dit kan via sponserkliks! Via Sponserkliks kunt u onze vereniging GRATIS sponsoren!

Sponsorkliks is een website die commissies krijgt van webshops waar je online bestellingen kunt doen. Van deze commissies geven zij 75% aan verenigingen die aangesloten zijn. Doe je een online aankoop, dan kun je daarmee onze eigen vereniging sponsoren zonder dat je hiervoor extra betaald.


Hoe werkt het?

1. Als je online iets gaat bestellen ga je eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

 (de link is ook op onze website te vinden, zie bijlage).

2. Je geeft aan welke vereniging je wilt sponsoren (BC Weert ’67). Rechts bovenin komt dan ons logo te staan. Als je de link via onze website gebruik ben je automatisch gekoppeld aan BC Weert’67 !

3. Je zoekt het logo van de website waar je de online aankoop gaat doen en klikt hierop. Je wordt nu door gelinkt daar deze website. 

4. Je regelt je online bestelling op dezelfde manier als altijd en je sponsort de vereniging zonder dat dit veel tijd in beslag neemt of het geld kost!

Er zijn ontzettend veel webwinkels die zijn aangesloten bij sponsorkliks: Bol.com, Booking.com, Coolblue, Thuisbezorgd.nl, KLM en nog heel veel meer! Neem eens een kijkje op de website om te kijken welke webwinkels er nog meer aangesloten zijn (sponsorkliks/webwinkels).

In het kort:

Elke aankoop bij een van deze webwinkels via sponsorkliks levert de club een commissie op terwijl je gewoon dezelfde prijs betaalt, het kost jou dus niets extra. Het neemt niet veel tijd in beslag en je hoeft jezelf nergens aan te melden. 

We kunnen ons voorstellen dat u in deze tijd wellicht vaker online bestelling doet, bijv. uw boodschappen bij Jumbo, een pizza via Thuisbezorgt.nl of kleding via H&M. Dit kan allemaal via sponsorkliks.


Wij wensen iedereen heel veel sterkte en succes in deze moeilijke tijden.

Het bestuur van BC Weert ’67