Nieuws

Teams, trainingsgroepen & buitentrainingen

By 15 juli 2020 november 16th, 2020 Geen reacties

Beste spelers en ouders/verzorgers,

In deze mail willen we jullie alvast iets meer meenemen in de voorbereidingen voor het volgende seizoen. De indeling van de trainingsgroepen en de teams zijn al een tijdje klaar. In verband met de coronamaatregelen en de onzekerheid die dit met zich mee brengt hebben we ervoor gekozen om tot dit moment te wachten met de bekendmaking van de teams en trainingsgroepen. Nu lijkt de situatie de goede kant op te gaan en kunnen we langzaamaan ons gaan voorbereiden op een ‘normale start’ van het seizoen. We weten natuurlijk niet hoe de coronacrisis zich de komende maanden nog zal ontwikkelen en welke maatregelen/versoepelingen daarbij horen. We zullen jullie daarom telkens op de hoogte blijven houden bij veranderingen. Bij de trainingsgroepen en teams in deze mail gaan we ervanuit dat we normaal van start kunnen met de competitie in september (met natuurlijk de maatregelen in ons achterhoofd).

Let op: De indeling van de trainingsgroepen en tijden zoals ze in de bijlage van deze mail staan, gaan pas in na 23 augustus. Tot die tijd blijft het aangepaste schema zoals het nu is van kracht.

In de bijlage vinden jullie een overzicht van de trainingsgroepen en teams zoals de TC deze ingedeeld heeft. Hierbij hebben we rekening gehouden met de wensen die jullie aangegeven hebben bij jullie trainer, bij Rebecca of op de inschrijfformulieren. Mochten hier vragen of onduidelijkheden over zijn of zit je toch nog ergens mee? Laat het dan vooral weten aan ons! Dit kun je aangeven bij je trainer of bij Rebecca (0610434445). Een mailtje sturen naar de TC kan ook altijd: tc@bcweert67.nl.

Wat wij jullie als TC verder nog mee willen geven is dat iedereen rustig aan moet beginnen in de sporthal. We zijn er een hele tijd uit geweest en je lijf en spieren zullen weer moeten wennen aan het sporten in de sporthal en de bewegingen die je bij het badmintonnen maakt. Door rustig aan op te starten voorkom je een blessure. Om een aantal handvaten hiervoor aan te reiken zijn er in de bijlage een aantal tips te vinden die Alex voor ons heeft opgesteld.

Dan nog een berichtje van algemenere aard:
De heropening van de sporthal, afgelopen week, is bijzonder goed gegaan. Veel mensen hebben er al gebruik van gemaakt. Echter was er zowel woensdag al vrijdag spraken van overcapaciteit; de hal was niet vol. Deze week bepaald het bestuur of iedereen, m.u.v. de jongste jeugd*, weer op beide dagen vrij kan spelen. Goed om te weten is dat we zowel woensdag als vrijdag complimenten hebben ontvangen van de sporthalbeheerder. Maar weinig verenigingen hadden zulke goede voorbereidingen getroffen. Complimenten aan de organisatie maar zeker ook aan de gene die zich netjes aan de regels hielden. Om dit vast te houden de oproep: houd je aan de richtlijnen en maak gebruik van de materialen die we je aanbieden: ontsmettingsmiddel voor handen en materialen. En bovendien bouw samen met de ‘Coronaverantwoordelijke’ de nette op verantwoord wijze op en af!

Als laatste willen we graag jullie aandacht vragen voor het volgende: de buitentraining vindt niet meer plaats op st. Teunis. De Gemeente ondersteund dit niet meer en om praktische redenen geeft Paul zijn training nu voor de sporthal op Boshoven. Wil je op de hoogte blijven van hoe en wat rondom de buitentraining: stuur dan een WhatsApp bericht naar 06-53571177 en je word toegevoegd aan het groepsgesprek ‘buitentraining’. Hartelijk dank allemaal en veel speelplezier!

Als laatste wensen we jullie een hele fijne vakantie en zien we jullie graag in de sporthal.

Sportieve groetjes,

De technische commissie en het bestuur
BC Weert ‘67

* Training jongste jeugd word voortgezet zoals eerder gecommuniceerd: vrijdags van 19u-20u.