Nieuws

Korte update beschikbaarheid hal

Afgelopen bestuursvergadering heeft het bestuur besloten om af te stappen van de verdeling van leden over de woensdag- en vrijdagavond. Vanaf aanstaande woensdag 22-07-2020 mag iedereen* komen badmintonnen tussen 19:00u en 22:00u op zowel de woensdag- als de vrijdagavond. We kunnen niet anders concluderen dat de heropening van de sporthal goed is gegaan en we ons netjes hebben gehouden aan de geldende richtlijnen. We vinden het daarom ook fijn om iedereen de kans te geven om weer 2 keer per week lekker te komen badmintonnen.

* voor de jongste jeugd blijft gelden dat zijn onder begeleiding spelen op de vrijdagen van 19:00u tot 20:00u.

Tot slot blijven we aandacht vragen voor de Corona maatregelen:

 • Kom naar de hal in je sportkleding en volle bidon (de kleedkamers zijn niet open);
 • Ontsmet je handen bij binnenkomst;
 • Wissel je schoenen in de halletje;
 • Noteer je naam bij binnenkomst;
 • Ontsmet gebruikte materialen;
 • Buiten de baan houden we 1.5m afstand;
 • Op en buiten de baan we hebben geen fysiek contact.

  Zie de foto’s in de bijlage voor de ontsmettingsmiddelen die we aanbieden en de locatie in het halletje voor dat je de sporthal betreed. De kist met materialen is voor iedereen beschikbaar, bereikbaar en vindt je op de ‘shuttle- kast’ in het opberghok. Daarbij het verzoek: zet hem daar aan het eind van de avond ook weer terug. Hartelijk dank! J 

  Heb je vragen? Stuur een bericht naar bestuur@bcweert67.nl

  Veel badminton plezier toegewenst en tot ziens in de hal!

  Het bestuur

  Rebecca, Tom, Bas, Brian, Maike en Sam