Nieuws

Herinnering coronamaatregelen

By 23 september 2020 Geen reacties

Beste leden, 
Hierbij willen we u op de hoogste stellen van het onderstaande bericht dat wij hebben ontvangenv an de Gemeente Weert.Het verzoek / een herinnering om de corona maatregelen te blijven uitvoeren en de afspraken te blijven nakomen! 
Hartelijk dank, het bestuur van BC Weert’67,
bericht van de Gemeente Weert:

Beste sportbestuurders,

We merken en horen dat het voor de sporters moeilijk is om de corona maatregelen op de sportaccommodaties op de juiste manier te volgen. We weten dat jullie als bestuur samen met de vrijwilligers er  alles aan proberen te doen om dit ook zo goed mogelijk te laten verlopen, maar toch ben je afhankelijk van  de leden en  van bezoekers zoals supporters of het team waar je tegen speelt. Het kan gebeuren dat zij niet altijd willen luisteren naar de maatregelen die jullie hanteren op de vereniging. Vandaar dat we jullie de komende tijd willen gaan helpen.

De komende weken komen BOA’s een bezoek brengen aan  sportaccommodaties in Weert. Ze hebben de opdracht mee gekregen om jullie te helpen met het ondersteunen om de corona maatregelen op een juiste manier te handhaven. Ze hebben dus niet de intentie om de vereniging te bekeuren, maar juist  om jullie te helpen om de corona maatregelen te handhaven  door zowel de leden als de bezoekers te wijzen op hun gedrag. Ze komen niet langs bij alle sportaccommodaties in Weert, welke sportaccommodaties en wanneer dat is niet van te voren vast gelegd.