Nieuws

Sluiting sporthal tot 19 januari

By 16 december 2020 Geen reacties

Beste leden, ouders en verzorgers,

Zoals jullie vanavond (14 dec 2020) hebben gehoord van minister president Mark Rutten gaat ons land in lock down. Dit geldt uiteraard ook voor de badmintonsport. Vanaf morgen is de sporthal gesloten tot 19 januari.

Mochten er nog veranderingen komen of aanvullende zaken en/of aanpassingen zijn dan informeren we jullie hierover. De week voor 19 januari is er weer een persconferentie over de periode na 19 januari.

Wij vinden het erg jammer dat er geen badminton meer gespeeld kan worden. Maar begrijpen natuurlijk wat er gaande is.
We wensen iedereen heel veel sterkte in de komende periode, fijne feestdagen en een mooi nieuw jaar binnen de wat mogelijk is. Blijf gezond!

Het bestuur van BC Weert’67