Nieuws

Competitie wordt niet meer uitgespeeld

By 24 januari 2021 Geen reacties

Beste competitiespelers en ouders/verzorgers, 

Graag brengen we jullie op de hoogte van het besluit van Badminton Nederland om alle lopende competities per direct te beëindigen. Dit hebben zij via hun website (https://www.badminton.nl/nieuws/alle-competities-definitief-stopgezet) op 18-01-2021 laten weten. 

Dit besluit is genomen omdat door de verlenging van de huidige lockdown tot minstens dinsdag 9 februari het conform de opgestelde routekaart niet meer mogelijk is om de reeds opgestarte competities nog uit te spelen. Daarbij wordt ook meegenomen dat het onverantwoord is om de gezondheid van de spelers in gevaar te brengen en dat er zonder fatsoenlijk te kunnen trainen ook geen competitie hervat kan worden.  

Er worden geen kampioenen benoemd en er wordt geen promotie en degradatie toegepast. Er wordt volgend seizoen in dezelfde divisies/klassen gespeeld als waarin we ons dit seizoen hebben opgegeven bij de bond.  

De bond benoemd in hun bericht dat zij een alternatieve competitie of toernooi zullen gaan aanbieden wanneer er versoepelingen komen. Hoe dit er uit gaat zien weten we nog niet. Wij zullen jullie t.z.t. op de hoogte brengen als wij als vereniging deel gaan nemen aan dit alternatief.  

Wij gaan er vanuit jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben.  

Blijf gezond! 

Hopelijk tot snel. 

Het bestuur, 

BC Weert ‘67