Nieuws

Algemene ledenvergadering

By 18 februari 2021 Geen reacties

Beste leden en ouders/verzorgers,

In de mail die jullie 21 november 2020 ontvangen hebben, was te lezen dat we de ALV uit zouden stellen tot de maatregelen wat versoepeld waren. Echter is dit niet het geval en lijkt het er niet op dat dit er snel verandering in gaat komen. Wij denken toch dat een ALV, zeker in deze tijd van veel onzekerheid, belangrijk is. Het bestuur gaat dan ook een online ALV houden op vrijdag 26 maart! 

Ons plan is om de ALV op de volgende manier vorm te gaan geven:

1.      In de week van 8 tot 14 Maart 2021 ontvangt iedereen een mail met daarin het complete ALV-shuttelke. Een verkorte versie hiervan hebben jullie al ontvangen eind november, maar deze keer zal het shuttelke compleet gevuld zijn met alle jaarverslagen. Het is de bedoeling dat iedereen die aanwezig is hierbij zich aanmeld dit jaar via de volgende link: https://forms.gle/dunEY7cyWGxjQk3f9 
Als jij je aan hebt gemeld dan ontvang je via de mail een uitnodiging voor een online vergadering op vrijdag 26 Maart 2021. 

2.      Op vrijdag 26 Maart 2021 vindt de online ALV plaats. Deze begint om 19:30u. Het bestuur zal eerst gedurende 30-45 minuten een korte toelichting geven op het ALV-shuttelke. Daarna is er ruimte om vragen te stellen. 
Rond 20:30u zal er een quiz plaats vinden georganiseerd door niemand minder dan Bayern Neverloosen! Zo sluiten we rond 22:00 uur de avond gezellig samen af.

3.      Na de online ALV ontvangen alle leden een mail met een link om een online formulier in te vullen waarin er gestemd kan worden over de besluiten. Deze link kan ingevuld worden tot uiterlijk 1 april 2021. Deze link moet door een groot gedeelte van de vereniging ingevuld worden, zodat de stemming geldig is.

4.      Het bestuur zal daarna de stemmen tellen en de besluiten via de mail terugkoppelen naar alle leden. 

We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op vrijdag 26 Maart 2021!

Als er vragen zijn dan horen we het graag.

Sportieve groeten,

Het bestuur

Sam, Maike, Tom, Bas en Rebecca