Nieuws

Sporten onder 27 jaar

By 25 februari 2021 Geen reacties

Beste leden en ouders/verzorgers,

De sporthal is alweer een hele tijd dicht en daardoor hebben we al sinds half december 2020 niet meer samen kunnen sporten. Nu is dan eindelijk de eerste versoepeling aangekondigd in de persconferentie van afgelopen dinsdag (23 februari 2021). Deze versoepeling maakt het voor een klein deel van de vereniging mogelijk om in groepsverband buiten samen te sporten. Vanaf woensdag 3 Maart 2021 mag er buiten gesport worden in groepen voor kinderen en jongvolwassenen t/m 26 jaar. Hier gaan wij als badmintonvereniging natuurlijk ook mee aan de slag!
Om te kunnen beslissen hoe we dit precies vorm kunnen gaan geven, wachten wij allereerst op de gemeente voor een beleid en de mogelijkheden voor een locatie. Daarna zullen wij overleggen en beslissen hoe we dit aanpakken.
Wij hopen jullie begin volgende week een mail te kunnen sturen waarin we het definitieve plan aankondigen.
We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!


Sportieve groet,
Het bestuurBas, Tom, Sam, Maike & Rebecca