Nieuws

ALV 2020 – 2021

By 10 maart 2021 Geen reacties

Beste leden/ouders/verzorgers,
Op vrijdag 26 maart 2021 vindt de online ALV plaats. In de bijlage vind je het ALV Shuttelke met alle belangrijke informatie en jaarverslagen. 
De ALV begint om 19:30u. Het bestuur zal eerst gedurende 30-45 minuten een korte toelichting geven op het ALV-shuttelke. Daarna is er ruimte om vragen te stellen. Rond 20:30u zal er een quiz plaats vinden georganiseerd door niemand minder dan Bayern Neverloosen! Zo sluiten we rond 22:00 uur de avond gezellig samen af.
Het is de bedoeling dat iedereen die deel wil nemen zich aanmeld voor de ALV via deze link: https://forms.gle/dunEY7cyWGxjQk3f9, dit kan tot uiterlijk 20 maart. Als jij je aan hebt gemeld dan ontvang je in de week van de ALV via de mail een uitnodiging voor een online vergadering op vrijdag 26 maart 2021.

Na de online ALV ontvangen alle leden een mail met een link om een online formulier in te vullen waarin er gestemd kan worden over de besluiten. Deze link kan ingevuld worden tot uiterlijk 1 april 2021. Deze link moet door een groot gedeelte van de vereniging ingevuld worden, zodat de stemming geldig is.
Het bestuur zal daarna de stemmen tellen en de besluiten via de mail terugkoppelen naar alle leden.

Wij hopen jullie allemaal online te zien op 26 maart!
Bij vragen kunnen jullie mailen naar bestuur@bcweert67.nl
Groetjes,Sam, Bas, Tom, Rebecca en Maike

Aanmelding algemene ledenvergadering 2020forms.gle

