Nieuws

Inventarisatie TCC

By 12 maart 2021 Geen reacties

Beste leden en ouders/verzorgers,

Het seizoen 2021-2022 lijkt nog ver weg, zeker nu we nog niet kunnen badmintonnen, maar de TC is al van start met de voorbereidingen. Normaal gesproken zouden de trainers in de maand Maart mondelinge inventarisaties doen met de spelers uit hun groepen. Omdat we elkaar natuurlijk niet zien in de sporthal, gaan we de inventarisatie op een andere manier doen dan jullie gewend zijn. Wij willen jullie vragen om de volgende link in te vullen vóór zondag 21 maarthttps://forms.gle/f8ZWWGkuJKe1sDBi6

Inventarisatie seizoen 2021-2022Het seizoen 2020-2021 is een seizoen geweest dat heel anders verlopen is dan we gewend zijn. Normaal gesproken begint de TC rond de maand Maart met een mondelinge inventarisatie over het volgende seizoen. Aangezien we dit mondeling niet kunnen doen in deze tijd, hebben we ervoor gekozen om het digitaal te doen in dit formulier. Het is namelijk belangrijk voor ons om wel op de hoogte te zijn van jullie wensen. Zo kunnen we hier rekening mee houden. De link is in te vullen tot uiterlijk zondag 21 maart 2021.forms.gle

Het is belangrijk dat in elk geval alle competitie spelers dit formulier invullen. We hebben deze info namelijk nodig om een start te maken aan het indelen van groepen en het inschrijven van competitieteams bij de bond. Let op: De definitieve inschrijving van de competitie volgt nog in april.

Met sportieve groet,

De TC

(Joris, Tom, Luc & Rebecca)