Nieuws

Voortzetting competitie en mogelijkheden overdag badmintonnen

By 3 december 2021 Geen reacties

Beste leden, ouders en verzorgers,  

Zoals aangekondigd in de vorige mail zou het bestuur nog bij jullie terugkomen over:  

  • Het bericht van Badminton Nederland over de competitie;  
  • De mogelijkheden om overdag badminton te spelen.  

    Competitie 

    Badminton Nederland heeft op dinsdag 30 november 2021 besloten dat de competitie voorlopig door kan gaan omdat sporten overdag is toegestaan. Na uitvoerig overleg binnen de TC en het bestuur, is besloten zowel het advies van de overheid als dat van Badminton Nederland te volgen. Let wel; de maatregelen worden dinsdag 14 december opnieuw onder de loep genomen tijdens een persconferentie, dit besluit geldt dus ook alleen voor de wedstrijden tot en met die tijd. Mocht een wedstrijd om wat voor reden dan ook geen doorgang vinden, hoort de teamcaptain dit via de CCP. Voor meer informatie en de uitgebreide onderbouwing van het besluit door Badminton Nederland zie: https://www.badminton.nl/nieuws/competities-kunnen-doorgaan 
 Voortgang competities december 2021 Badminton Nederland heeft besloten om de competities de komende drie weken voort te zetten. Hieronder lichten we dit besluit toe. Bij de persconferentie van het demissionaire kabinet op vrijdag 26 november werd duidelijk dat badmintonnen de komende drie weken alleen nog is toegestaan tussen 5.00 en … www.badminton.nl 

Badmintonnen overdag

BC Weert’67 heeft voor de volgende data de sporthal overdag gehuurd. Per datum is benoemd voor wie deze datum van toepassing is.  

  • Zondag 12 december sporthal Boshoven 10:00 tot 12:30 uur: Alle leden zijn van harte welkom.  Er is geen training en er wordt een coronabewijs check gedaan bij de ingang. 
  • Zondag 12 december sporthal Boshoven van 12:30 tot 16:00 uur: Alleen de competitie spelen de reguliere competitie wedstrijden. Er wordt een coronabewijs check gedaan bij de ingang. 
  • Zaterdag 18 december sporthal Grenslibel van 10:00 tot 13:00 uur: Alle leden zijn van harte welkom. Er is geen training en er wordt een coronabewijs check gedaan bij de ingang. 
  • Regulier geplande competitie wedstrijden.

Blijf in beweging en blijf zo veel mogelijk sporten. Dit is niet alleen gezond voor uzelf maar voorkomt ook blessures als we straks weer volledig mogen badmintonnen! Ook voor de speelmomenten overdag geldt; ben extra voorzichtig nu u minder sport / badminton speelt.  

Met sportieve groet,  

Het bestuur en de TC