Nieuws

Controle CTB op extra speelmomenten

By 9 december 2021 Geen reacties

Beste leden, ouders/verzorgers, 

Zoals we eerder gecommuniceerd hebben kunnen we in de komende twee weekenden extra gebruik maken van de sporthal overdag. Dit heeft tot gevolg dat er ook weer gecontroleerd zal moeten worden op het Corona toegangsbewijs. Aangezien deze datums niet in het eerder gestuurde schema stonden hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de controleurs op deze extra speeldatums.  

Let op: op zondag 12-12 zijn er twee momenten waarop er gecontroleerd gaat worden, het eerste moment is voor het vrijspelen in de ochtend en het tweede moment is voor de competitie die in de middag gespeeld wordt. Degene die moeten controleren voor de competitiewedstrijd stonden ook al in het vorige schema, maar hieronder staat het nogmaals benoemd. 

Indien je niet kunt op de genoemde datum of tijdstip dan dien je zelf met een ander lid te ruilen. Hiervoor hoeft niet het bestuur gemaild te worden, wij verwachten van jullie dat je zelf je verantwoordelijkheid hierin neemt.  

Zondag 12-12 (Vrij spelen voor iedereen) 

Waar: Sporthal Boshoven 

Tijdstip controle 9.40-10.05 uur  

  • Jordan Claes 
  • Harry Wang 
  • Domien Claessens 

Zondag 12-12 (Competitie)
Waar: Sporthal Boshoven 
Tijdstip controle 11.50-12.30  

  • Joost Michiels 
  • Luc Koenders 
  • Nick IJzermans 

Zaterdag 18-12 (Vrij spelen voor iedereen) 
Waar: De grenslibel (Stramproy) 
Tijdstip controle 9.40-10.05 uur 

  • Wouter Jansen 
  • Onno Kooijman 
  • Joost Oosterbaan 

Indien er nog vragen zijn mag er contact op genomen worden via bestuur@bcweert67.nl

 Sportieve groet, 

Tom, Bas, Sam en Maike