Nieuws

Vrijwilligerswerving belactie 23-01-2024

By 13 januari 2024 Geen reacties

Beste leden, ouders/verzorgers,

BC Weert ’67 is een vereniging die net als heel veel andere verenigingen in Nederland draait op vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou BC Weert ’67 niet kunnen bestaan. Maar het is vaak lastig om (nieuwe) vrijwilligers te vinden op het moment dat je iets geregeld wil hebben voor de vereniging.  

In opvolging van de belavond die wij in 2021 hebben georganiseerd zal er dit jaar opnieuw een actie volgen.  

De belavond vindt plaats op dinsdag 23-01-2024 in de kantine van sporthal Boshoven. Van 19.00 tot 21.00 uur zal er gebeld gaan worden en wordt er een poging gedaan om ieder lid te bereiken. In een kort gesprekje van ongeveer 6 minuten willen wij inventariseren wie wat wil en kan betekenen voor de vereniging en waar dan de interesse ligt.

Het doel van die avond is een actuele lijst verkrijgen met leden die bereid zijn een handje te helpen waar nodig. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals bijvoorbeeld een paar uurtjes helpen in de kantine tijdens een toernooi, een activiteit organiseren in de kantine zoals een bbq, tot deelnemen aan een commissie of bestuur. 

Om een idee te geven voor welke taken wij allemaal vrijwilligers zoeken is er in de bijlage van deze e-mail een vacaturelijst meegestuurd. Hierin staan diverse uiteenlopende taken. Lees ze al eens door zodat je een idee hebt waar het over gaat op het moment dat wij je bellen. 

Als het je leuk lijkt om mee te helpen met de leden te bellen op 23-01-2024 meld je dan aan via het bestuur,

bestuur@bcweert67.nl of spreek een van de bestuursleden aan in de zaal. Vele handen maken licht werk! 

Het belooft een gezellige avond te worden. 

We spreken elkaar snel.

Groeten,

Het bestuur van BC Weert ’67