Nieuws

1 dag 23 uur geleden
Beste clubleden,
Afgelopen vrijdag heeft het grote zaalladdertoernooi plaats gevonden! Naast deze spannende avond is inmiddels ook het recreanten laddertoernooi geeïndigd. Zie hier onder de uitslagen!
Met sportieve groet,
BC Weert '67
4 dagen 19 uur geleden
Vanwege werkzaamheden, waaronder verven, in sporthal Boshoven vanaf 17 juni aanstaande kunnen we de laatste 2 weken van het seizoen geen gebruik maken van sporthal Boshoven.
We gaan daarom op 19, 21, 26 en 28 juni aanstaande gebruik maken van sporthal Op den Das in Altweerterheide.
De... Lees meer
4 dagen 22 uur geleden
Beste clubleden,
Dit weekend is het al zover, de clubkampioenschappen! Om 9 uur gaat het van start en kan de spanning en sensatie beginnen!
Via onderstaande link kun je zien tegen wie jij het dit weekend op mag nemen!... Lees meer
1 week 4 dagen geleden
14 juni, een avond vol gezelligheid en uitdaging! join join join!
4 weken 1 dag geleden
Deze maand was het laddertoernooi verplaatst van de 1e vrijdag naar afgelopen vrijdag. Er waren 16 deelnemers en er zijn 4 ronden gespeeld.
Zie hierbij de nieuwe tussenstand van het toernooi!
1 maand 2 dagen geleden
Beste leden van BC Weert’67,
 
Het bestuur heeft de laatste tijd niet stilgezeten en heeft zich bezig gehouden met een aantal uiteenlopende zaken. Van sommige zullen jullie wellicht wat mee hebben gekregen in de zaal of in de kantine, andere bezigheden zijn wellicht minder zichtbaar maar niet... Lees meer
1 maand 1 week geleden
De 15-jarige Sen uit Hong Kong is badmintonner en op zoek naar een gastgezin in Nederland. Ben of ken je iemand die Sen in huis wilt nemen, neem dan vooral contact op via info@afs.nl. Kijk voor meer informatie vooral in de bijgevoegde foto en informatieblad.
1 maand 3 weken geleden
Beste ouders en leden,
Na de vooraankondiging zijn gisteren allen uitnodigingen voor de vrijwilligersavond verstuurd. De aanmeldingen lopen lekker binnen! Mocht je deze mail nu niet ontvangen hebben (je zult net zien dat die in je spambox zit, je een foutief email hebt doorgeven of wij een foutje... Lees meer
1 maand 4 weken geleden
Jezelf of uw kind opgeven voor de competitie 2019-2020? Lees eerst ook het document Competitie spelen bij BCWeert'67, vul het Senioren of Jeugd inventarisatie formulier in en stuur het naar tc@bcweert67.nl. Je vind de inschrijfformulieren bij downloads.
1 maand 4 weken geleden
Beste clubleden,
De recreanten zijn nog steeds volle bak aan de gang met hun toernooi. Zie hier onder de laatste tussenstand!

Pagina's