Nieuws

Corona maatregelen n.a.v. persconferentie 03-11-2020

By 3 november 2020 Geen reacties

Beste leden, ouders en verzorgers, 
Hierbij een korte update n.a.v. de persconferenties van zojuist (3 nov 2020). De rijksoverheid heeft strengere Corona maatregelen afgekondigd. Deze gaan van kracht woensdagavond 04-11-2020 om 22:00u. 
Deze hebben ook gevolgen voor de badmintonsport. De veranderingen zijn als volgt: – Spelers boven 18 jaar spelen in teamverband van maximaal 2 personen. Dit betekend concreet dat je de hele avond met dezelfde persoon speelt. 
– Trainingen voor spelers boven 18 jaar worden, in ieder geval voor de komende twee weken, afgelast. 
Wat niet veranderd: – De indeling van spelers over dagen en tijden zoals in de vorige mail gecommuniceerd blijft hetzelfde. – Voor spelers onder de 18 veranderd er niks. Ook de training gaat gewoon door. 
Verder blijven alle eerder gecommuniceerde zaken van kracht. Denk hierbij aan: 1. Geen competitie 2. Geen kantine 3. Geen kleedruimtes en douches 4. Geen dubbelspel 5. Je houd 1.5 meter afstand 6. Je ontsmet je handen en noteert je naam bij binnenkomst. 
Als u vragen hebt horen we het graag. 

Sportieve groet en blijf gezond, 
Het bestuur van BC Weert’67