Nieuws

Herinnering sponsorkliks

By 8 november 2020 Geen reacties

Beste spelers en ouders/verzorgers,

De feestdagen staan weer voor de deur! Doe je sint- en kerst aankopen ook nu weer via sponsorkliks. Zo kun je in deze tijd op een veilige online manier je aankopen doen en steun je ook nog eens helemaal gratis onze mooie vereniging!

Sponsorkliks is een website die commissies krijgt van webshops waar je online bestellingen kunt doen. Van deze commissies geven zij 75% aan verenigingen die aangesloten zijn. Doe je een online aankoop, dan kun je daarmee onze eigen vereniging sponsoren zonder dat je hiervoor extra betaald.


Hoe werkt het?

1. Als je online iets gaat bestellen ga je eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

 (de link is ook op onze website te vinden, zie bijlage).

2. Je geeft aan welke vereniging je wilt sponsoren (BC Weert ’67). Rechts bovenin komt dan ons logo te staan. (Als je de link via onze website gebruik ben je automatisch gekoppeld aan BC Weert’67 !)

3. Je zoekt het logo van de website waar je de online aankoop gaat doen en klikt hierop. Je wordt nu door gelinkt daar deze website. 

4. Je regelt je online bestelling op dezelfde manier als altijd en je sponsort de vereniging zonder dat dit veel tijd in beslag neemt of het geld kost!

Er zijn ontzettend veel webwinkels die zijn aangesloten bij sponsorkliks: Bol.com, Coolblue, Zalando Lounge, Ali Express en nog heel veel meer! Neem eens een kijkje op de website om te kijken welke webwinkels er nog meer aangesloten zijn (sponsorkliks/webwinkels).

In het kort:

Elke aankoop bij een van deze webwinkels via sponsorkliks levert de club een commissie op terwijl je gewoon dezelfde prijs betaalt, het kost jou dus niets extra. Het neemt niet veel tijd in beslag en je hoeft jezelf nergens aan te melden. 

Alvast bedankt!

Sportieve groetjes,

Het bestuur van BC Weert ’67