Nieuws

Start en aanmeldbericht buitensport jeugd t/m 18 jaar

Beste leden, ouders en verzorgers,

Twee weken geleden, op 23 april, hebben jullie een mail van ons ontvangen over de versoepelde maatregelen m.b.t. het coronavirus en het buitensporten voor kinderen tot 12 jaar en jongeren tussen 13 en 18 jaar.

Wij hebben toen aangegeven dat wij gingen onderzoeken wat wij als vereniging konden gaan bieden. Hier zijn wij de afgelopen weken druk mee bezig geweest, we hebben o.a. overleggen gehad met de gemeente en trainers en zijn zo samen tot een plan gekomen voor de vormgeving en invulling van de trainingen. Inmiddels hebben we ook al van een aantal leden reactie ontvangen dat ze graag mee gaan doen met de buitentrainingen wat ons natuurlijk super enthousiast maakt om hier ook echt mee te gaan beginnen. De eerste training zal plaatsvinden op woensdag 13-05-2020.

Hieronder vinden jullie de praktische informatie:

Wie:                                 Kinderen tot 12 jaar

                                          Jongeren tussen 13 en 18 jaar (met in acht neming van de 1,5 m.)

De groepen trainen gescheiden maar beide op hetzelfde tijdstip. Voor iedere groep is er een begeleider aanwezig, voor de eerste training op 13-05 zijn dit Paul Lebesque en Gilbert Vereijken.

Wanneer en hoe laat:   Woensdag 19.00-20.00

                                          Vrijdag 19.00-20.00

Waar:                                Sportpark St. Theunis  – veldje van de handboogvereniging      

Ringbaan-West 15
6006NJ Weert

Parkeren en looproute: zie bijlage routekaartje St. Theunis.

Wij vragen u om uw kind op de parkeerplaats af te zetten en hier op te komen halen. Alleen als uw kind echt te jong is om alleen richting het handboogveld te lopen mag u meelopen tot aan het hek. Houd afstand en blijf niet op de parkeerplaats rondhangen.

Maatregelen i.v.m. corona:

Uiteraard moeten wij ons ook aan een aantal afspraken houden om verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Hiervoor hebben wij de geldende regels die op onze vereniging van toepassing zijn samengevat. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de regels die de gemeente Weert stelt en de adviezen die Badminton Nederland kenbaar heeft gemaakt in een protocol. Al deze regels en adviezen zijn gebaseerd op de maatregelen van het RIVM.

Zie voor de regels de volgende bijlagen:             Protocol van binnen naar buitensport BC Weert’67

                                                                                              Poster_Ouders

                                                                                              Poster_Sporters

Wij vragen jullie nadrukkelijk om deze regels van te voren te lezen en op te volgen.

Wanneer je (kind) milde klachten heeft vragen we je om thuis te blijven.

Trainers zullen ook thuis blijven als zij milde klachten hebben, er wordt dan gekeken voor een oplossing of wij laten op tijd weten als de training niet door kan gaan.

Wij hopen natuurlijk dat iedereen onder de 18 jaar mee gaat doen met de trainingen. Wij vragen wel nog van jullie om je op te geven via bestuur@bcweert67.nl zodat wij een beeld krijgen van hoeveel kinderen/jongeren we kunnen verwachten en indien nodig de trainingsgroepen daarop aan kunnen passen. Als je je al op hebt gegeven hoef je dit niet nogmaals te doen.


Wij gaan er vanuit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over de gang van zaken. Mochten er nog vragen zijn kunnen jullie mailen naar bestuur@bcweert67.nl , wij proberen je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden.


Met vriendelijke groet,

Het Bestuur
BC Weert’67
Rebecca, Maike, Bas, Brian, Sam & Tom